Friday, November 30, 2012

aku mencari..

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Friday, November 30, 2012 2 orang berkata-kata Links to this post
Aku bukan mencari siapa yang aku suka
Tapi aku mencari siapa yang telah Allah tentukan untukku
Bukan seperti mencari barang yang hilang
Tetapi mencari melalui keredhaan Allah.

Sunday, November 25, 2012

GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Sunday, November 25, 2012 4 orang berkata-kata Links to this post
Cuba nasib cuba nasib...






Suka dengan entry ni sebab terasa kestressan org yg alaminye bile baca.. and yg paling penting, teruja dgn mimik muka katun yg last tu, ffffuuuuuu-...............



sekian, terima kasih.

Saturday, November 24, 2012

Zuma, hobi mak.

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Saturday, November 24, 2012 3 orang berkata-kata Links to this post

Kenal tak ni game apa?



Ni la namanya game Zuma.. kena tembak bola yang sama colour sebelum bola tu masuk dalam lubang yang terbukak tu. Mak saya suka sangat main game ni, addicted. Sekarang ni dah kurang sket dah main sebab dah dapat pecah rekod saya high score, hihi….sekarang ni mak yang highest score.

Kalau dulu, tiap-tiap hari mak main sebab nak dapatkan high score. Sampai ayah cakap, “Kak, ajar ayah main game ni. Nak lawan mak la.. mak ko asyik main game je.”. Tapi ayah, ajar seribu kali pun still tak dapat-dapat gak nak paham…

Ok tu je nak cakap, bye!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

sephiasophia =) Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review