Monday, May 12, 2014

lagu carta feeling buat masa ni : DEMEISES _ DENGARLAH BINTANG HATIKU

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Monday, May 12, 2014 0 orang berkata-kata Links to this post


Tahu lagu apa yang paling feeling untuk aku dengar sekarang ni? Ni ha lagu dalam video ni. Serius feeling sangat2 bila dengar. Semuanya berpunca masa dengar Johara pagi-pagi hari tu. Ada kes sorang lelaki ni nak pujuk wife dia yang tengah merajuk. Then dia call Johara, then dia nyanyi lagu ni dalam radio khas untuk wife dia. Oh aku yang takde kena mengena ni bila dengar pun memang rasa tersentuh habis, apatah lagi wife dia tu. Ofkos terus maafkan gitu..

Sila2 lah dengar. Oh touching nye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

sephiasophia =) Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review