Thursday, September 30, 2010

oh digital clock with alarm, i love u !

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Thursday, September 30, 2010 0 orang berkata-kata Links to this post
 
aduh, camne ni? aku x tau plak kena present mini projek 14 oktober ni, mati la aku....cakap je mini projek, tp dah mcm final projek je aku tengok, sume kena ade. kena ade coding, circuit, hardware, report..pening2. skang ni aku tgh tension gile dgn projek ni, ntah pape. x boleh nak salahkan lecturer kan, tp masalahnye lecturer aku x membantu langsung! nak jumpa orang yg pandai bab ni, ada 2 org je untuk bape ratus student ntah. mmg dia x layan sgt la....untung la budak2 kelas die, tanye straight dalam kelas je. skang ni aku tgh terkial2 nk wat cmne projek tu, risau gile. circuit dah boleh dah, insyaAllah tapi coding tu.....adoi, camne aku nak wat coding ni.....kalo la ade seseorang yang leh ajar aku. nak mtk tolong orang pn susah skang ni, die ingat kita nk copy dia punya. hello, aku bukan nk copy la...dah aku x paham sebab tu aku tanya. xkan nak jadi org bodoh sombong plak....agak2 la, jgn kedekut ilmu plak. aku pn paham kalo orang lain nk copy hasil penat lelah kita, so xkan la aku nk wat plak....kamon la. dah la, aku nk sambung g wat keja, bye2~~

Monday, September 27, 2010

raya 2010

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Monday, September 27, 2010 0 orang berkata-kata Links to this post
ok hari tu aku x masuk kan gambar raya kn
sebab laptop aku xda antivirus hari tu, so tak boleh nak upload gmbr
hehehehehehehe...
ni serba sedikit gmbr masa aku berhari raya bersama keluarga tersayang
open house kat umah abang aku sekali
tadaaa !!!

  ni aku dgn bukan kereta aku, hehee

 eksyen je ni, air dh habis dh pun

 my sweet girl

ni adik beradik perempuan aku. sama x?


pahlawan dlm my family


 two cute babies

 ada macam keluarga bahagia tak? ngeh3...

saja je posing

 ha ni akak ipar aku yg tua setahun je dari aku, huhu...
abg aku tu nk cari bini muda je..

Ya Allah....bulatnye die


Wednesday, September 22, 2010

geram!!

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Wednesday, September 22, 2010 1 orang berkata-kata Links to this post
geramnye!!!!!!
suka hati awk je kn
ingat sy ni anak patung ke, xda perasaan?
bila marah awk suka suka je buang sy, putuskan sy
bila dh hilang marah awk tu, nk wat cm biasa plak
dah la langsung xnk mtk maaf, seolah-olah awk tu x bersalah lgsg
nk bergurau beragak2 la
nk cakap sy tua ke, hodoh ke, busuk ke, cakap la
tapi jgn nk bergurau tentang perasaan sy
awk wat sy ni seolah2 xda perasaan lgsg kat awk
pdhal awk bukan tau tiap2 mlm sebelum tido sy ingat awk
awk bukan tau setiap kali pndang something yg berkenaan awk sy ingat awk
kadang kadang sy belek2 barang yg awk bagi sy
tiap tiap hari sy doa supaya cepat bertemu jodoh ngan awk
tapi awk senang2 je cakap sy x sayang awk, what's that?!
awk ingat putuskan hubungan tu perkara main2 ke?
kalau dah kawen nanti pn
kalau awk dh sebut jatuh talak, jatuh la talak
xda nk gurau bab-bab ni
sama la dgn situasi skang ni, suka suka awk je ckp putus
bila dh reda marah tu awk ckp "yang tadi tu bergurau je"
kalau awk dh sebut perkataan putus tu
jatuh la hukum putus, break, clash
sy takkan balik kt awk lg
kecuali Allah dah tentukan



Sunday, September 19, 2010

pabila balik cuit raya

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Sunday, September 19, 2010 0 orang berkata-kata Links to this post
Penatnya raya tahun ni...sibuk memanjang. hari2 kua g beraya umah orang. kalo x kua pun msti ada orang dtg rumah ms 2. takde ms berehat langsung. tp mak ckp, kalo orang dtg rumah bawa rezeki. so kena la layan baik2 tetamu yang datang, walaupun musuh kita sendiri. tp tak tipu la, mmg sangat2 sibuk cuti 2 minggu ni, sampaikan aku xde ms nk siapkan keja sekolah or assignment yg diberi. balik je kolej, cuak plak rasa sbb x siap keja, haha....tapi tahun ni raya yg best gak sbb bru tahun ni aku berpeluang beraya dgn kwn2 lama, konvoi tu....dah 2 tahun aku x dapat join disebabkan hal yg tak dapat dielakkan, sedih woo..tp mmg best la, tak tipu. pegi rumah cikgu2 ms upsr dulu. fuh, dah lame tu..kalo spm xpe lg kan.eh, dh dh masuk waktu zuhur la...ok2 kena solat cepat ni pastu terus siapkan assignment yg x siap lg, haha.

Sunday, September 5, 2010

yes!! akhirnya...

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Sunday, September 05, 2010 0 orang berkata-kata Links to this post


Yes!! akhirnya abes gak kedua2 test aku sblm balik cuti raya ni
so balik umah boleh enjoy, x payah pening2 kepala fikir study

Yes!! akhirnya abes gak kedua2 test aku sblm balik cuti raya ni
so lepas ni bleh pilih baju raya =)
 
Yes!! akhirnya aku boleh balik umah
so boleh mkn byk2 tnpa fikirkan duit sndri yg akan keluar
 
Yes!! akhirnya aku jumpe selendang yg aku nak
so raya ni bleh bergaya dgn selendang yg aku beli tu

Yes!! akhirnya aku free hari ni tanpa sebarang kerja
yg on the spot nak kena siap
so boleh la aku online lame-lame
 
Yes!! akhirnya syawal bakal menjelma
so boleh la aku jumpe dgn orang2 yg tersayang di hari raya =)) 




Ni bukan hasil kerja aku tau. aku copy je ni, huhu..





 

Ni pn sama, copy je ni... lalala~~


~ SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN ~



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

sephiasophia =) Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review