Wednesday, December 25, 2013

Sephiasophia is coming back!

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Wednesday, December 25, 2013
Lama dah rasanya tak tengok blog ni..busy sangat la. Owh ye, sebelum terlupa, saya sekarang ni bertukar status dah. Ops! Bukan status bujang ke isteri orang, tapi dari pelajar dah bertukar ke pekerja :)

Setelah 6 tahun berhempas pulas dalam pelajaran, akhirnya saya officially graduated pada 19/Nov/2013 haritu. Sekarang ni saya bekerja di Putrajaya. Mai la sana. Tapi takde apa pun selain pejabat2 kerajaan tu ha. Dah 2 bulan dah saya kerja. Tu yang  takde masa langsung nak tinjau sini. Tapi takpe, lepas ni kalau free boleh la nak jenguk2 masuk sini kejap.

Hehe takde apa nak cakap dah. Tu je nak bagitau, saya dah jadi pekerja :) Bye bye, nanti jumpa lagi.

2 orang berkata-kata:

NorAzalya said...

kau kerja suruhanjaya tenaga ke eda? :)

sephia sophia said...

bukan la lya...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

sephiasophia =) Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review