Wednesday, January 16, 2013

siapa Yabang Khalifah?

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Wednesday, January 16, 2013
video


Hari tu dengar abang karaoke lagu ni, best la pulak. Terus jatuh hati. Banyak lagi lagu kumpulan Khalifah ni yang best2 etc. Cikgu Ayu, Ni Hao Ma, Si Jantung Hati. Tapi saya terpikir-pikir, mana datang nya group ni? Kenapa tak pernah kenal pun sebelum ni? Bila search kat Youtube, saya konfius sebab ramai yang bandingkan group ni ngan Jinbara. Apa kena-mengena Jinbara pulak ngan dia ni? So saya pun cari la jawapan...then..






Itu la rupanya kisahnya.. Jinbara tu dulu dikenali sebagai Tropika, kumpulan muzik lama tu. Then vocalist die, Yabang keluar dari Jinbara, masuk Khalifah. Patut la suara lebih kurang sama je..rupanya memang vocalist yang sama. Tapi pape pun memang Khalifah terbaik la! Best lagu diorang :)



0 orang berkata-kata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

sephiasophia =) Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review