Monday, November 15, 2010

Kerja or tak?

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Monday, November 15, 2010
Dulu masa kat kolej, tak sabar rasanya nak cuti sem. Tapi bila dah start cuti sem, tak tau nak wat apa plak. Well, now i stay at my brother house. Disebabkan rumah aku takde orang, so abang aku tak bagi dok rumah bertiga je ngan adik beradik perempuan aku. Aku ingat nak keja la, lagi2 bila akak ipar aku ada tawarkan keja kosong hari tu, hehehe...kat mana entah, yang pasti kat Shah Alam gak la. Ok gak tu, ade gak la duit masyuukkk nanti cuti2 sem ni...boleh wat belanja sket, haha. Nak topap pn susah skang, ye la mak ayah kat Mekah kan, sapa la nak bagi duit belanja cuti2 sem ni...tapi kalau aku keja, nanti bila mak ayah dah balek dari mekah, aku kena stay sini, kat Shah Alam ni. Tak best plak sebab tak duduk kat rumah bersama-sama my parents. So nak keja ke tak nak??


And one more thing, aku dah tahu dah result aku..walaupun tak tahu pointer lg, tapi cam dah boleh agak la berapa pointernye....but i dont want to say anything, tunggu je la result sebenar keluar nanti, baru aku bgtahu ye, hehe..

5 orang berkata-kata:

hanabanana said...

mcm mane ko bleh tau result?

مستقيم محمد نجيب said...
This comment has been removed by the author.
sephia sophia said...

hehe nana..tp 2 x konfem lg, leh berubah2 lg. wey gula2 20sen tok aku dr korea ok ! haha

hanabanana said...

ouh. tp result ko msti aku pnye. anc kot! hehe. ade2 gule2 20sen tok ko. don't wory. hehe :D

sephia sophia said...

aku x dekan la wey, huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

sephiasophia =) Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review