Sunday, March 27, 2011

birthday gurls on March ~~

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Sunday, March 27, 2011
Semalam aku keluar dengan kawan @ classmates untuk menyambut birthday kami sendiri... baik kan kami, tak mintak orang lain pun untuk buat birthday party for us =) Buat party sendiri je, sambut sendiri, hehe. Dalam 5 orang yang keluar semalam, 4 orang di antara kami lahir pada bulan Mac. So we decided to celebrate our birthday together-gether. Patutnya plan dalam 7 orang, tapi yang 2 orang tak dapat nak ikut...so keluar berlima je la. Ok tak nak cerita panjang2, jom layannn.....


 Kami la besday gurls =)


 Eh sorang lg terkeluar pic plak


 =)


 Made from Secret Recipe


 My cake !


 Meatball.. aku larat makan yang 5 je.


 Delicious !





 We got presents !


 Atikah dengan hadiahnye


 Nana with her purple thing


 Aan dapat seluar =p


 And mine =) i like it !


Syikin si pemberi hadiah..thanx ciken ! actually ada seorang lagi yang share beli hadiah tu, tapi dia tak dapat join semalam. So thanx to her too.. Amalina.


 Pastu pergi Old Blossom plak  








 Gedik !


 Tak beli pun =)



Dan gambar2 lain plak.......



















p/s: Lepas ni kalau ada orang nak sponsored birthday party kami pun boleh gak, hehe...

 

2 orang berkata-kata:

مستقيم محمد نجيب said...
This comment has been removed by the author.
sephia sophia said...

kitorang mmg cumil2 pn, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

sephiasophia =) Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review