Thursday, October 20, 2011

first time tengok bola live

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Thursday, October 20, 2011
Malam minggu hari tu first time aku masuk stadium sebab tengok bola.. before ni tak pernah pun. Kalau bola live kat TV pun aku tak tengok, apatah lagi yang nak masuk berbayar ni kan. Tu pun kebetulan sebab masa tu ikut abang balik kampung. Then before sampai kampung tu, singgah la stadium jap, Negeri Sembilan lawan la katakan.


Meriah gak suasana stadium ni rupanya. No wonder la my brother lagi suka pergi stadium berbanding tengok dalam TV je. Dah tu, kitorang duduk betul-betul depan cheerleaders N9, cheerleaders lelaki la tapi. Baru semangat sket nak tengok. Yang penting, kitorang masuk free, hehehe... Puncanya tiket habis. Pastu orang masuk berhimpit plak, so nyelit je la antara ramai-ramai tu hahaha...









Ni masa game baru start, tak ramai lagi masa ni.







video

Meraikan kemenangan 3-0, agregat 3-1.







0 orang berkata-kata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

sephiasophia =) Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review