Thursday, October 7, 2010

penat + serabut + cuak + sedikit lega

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Thursday, October 07, 2010

wow ! aku present projek jumaat depan rupanya..hehe suka2 sbb org lain present hari isnin smpai khamis, tp aku present hari jumaat. so ade lagi masa nak edit2 or nak checking2 or nak wiring2 lg hehe...serabut kepala otak aku dgn projek ni. tp alhamdulillah aku gerak sikit2 so skang ni cam hampir nak siap la...tu pn banyak mtk tolong orang, tp bukan meniru, lain tu. dah 2 hari aku tido kul 4 pg, bgn2 pagi je pening kepala, kena pegi kelas plak tu. tapi xpe, biar susah sekarang senang kemudian, haha poyoz ! selalunya bila aku dah pening2 kepala wat schematic la, pcb layout la, coding la, aku suka dengar lagu. tapi x suma lagu. salah satu yg aku suka ialah lagu 'Bunga' nyanyian Thomas, hehe...msti korang xtau kan lagu ni. aku dgr pn dari kawan. tapi the one thing that i like about this song is aku lg suka dgr kawan aku tu yg nyanyi dr penyanyi asalnya. nak tau nape? sbb ms mula2 aku dgr lagu ni, kawan aku yg nyanyi. bila aku dgr cm best je, baru aku search kt youtube dan terjumpa la video penyanyi asalnya. tp disebabkan aku dh dgr suara kwn aku dulu (walaupn x berapa nk best, hehe jgn mrh), so aku rs lagu ni cam lagu dia je...hahahah....nk dgr sket x? nak la, nak la....



Merana kini aku merana
Kekasih tercinta entah kemana
Sendiri kini ku dibalut sepi
Tiada tempat tuk bercurah lagi
Dimana kini entah dimana
Bunga impian yang indah di mata
Ku rindu tutur sapamu nan manja
Saat kau berada di sisi ku
Kini tinggal lah ku sendiri
Hanya berteman dengan sepi
Menanti dirimu kembali
Di sini ku terus menanti
Akan ku cuba untuk menanti dirimu kekasih

Oh bunga....
Di mana kini kau berada
Jangan biarkan diriku dalam kesorangan
Oh bunga...
Jangan kau gores luka di dada
Sungguh diriku takkan kuasa campakkan kenangan



video



Walaupun lirik dia xde kena mengena dgn aku, tp aku suka lagu dia, haha..apa ko sebok? suka hati den la....bagi orang2 yg x minat lagu lama ni msti xnk dgr lagu2 cmni, tapi aku suka. sbb tu kawan2 cakap aku hati sentimental.....hehehehe. ok la nak siap2 nak pegi overnight rumah abang ni, daa ~~




0 orang berkata-kata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

sephiasophia =) Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review