Monday, September 17, 2012

abangku bertunang

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Monday, September 17, 2012
Selamat dah abangku bertunang... nanti dah nikah lagi selamat. Jauh gak rumah perempuannya, 3 jam perjalanan. Sakit la ha pinggang ni duk dalam keta lama-lama. Pakcik siap pesan lagi, "Kak, besok ko kawen jangan la cari orang jauh-jauh. Cari dekat-dekat je, sonang."

Lepas abang ni kawen nanti, tinggal my turn pulak. Owh tidak, rasa cam masa cepat sangat berlalu pulak. Tapi kalau adik nak kawen dulu pun okay gak. Langkah bendul, dapat la saya cincin sebijik hihi..



budak-budak kecik ni bakal jadi flower girls n boys lg nanti


hantaran dari pihak perempuan



15 orang berkata-kata:

muhammad asyraf said...

tahniah kepada abang anda.. :)

sephia sophia said...

terima kasih dari abang =)

skulluv said...

tahniah diucapkan. :)

sepenaraya.blogspot.com

Taufik said...

anda bila lagi?

sephia sophia said...

saya?? opps..

lg 1 sem nk abes belajar baru fikir.. kalo skrg, nk cakap ngn ayah pn x berani haha. tu pun kalo jodoh dh sampai...insyaAllah.

su suraya said...

tahniah angah, ecee macam abang aku lak.. dengar tu da, carik dekat2.. paling jauh pun sejam perjalanan termasok jem, kalau dekat lagi bagoss. den suko! hihihihi..:)

sephia sophia said...

ti, ko sebelah umah je kan? haha..

su suraya said...

celah mana????? hahaha karate kau kang

puteri jalanan a.k.a annur said...

wah...tahniah...abg annur semalam da kawin...hehe

sephia sophia said...

cik annur bile pulak? hehe

Crew Fathi said...

Wahh.. tahniah2.. ^_^

TiranaAduka said...

kirim kan salam ta pada abang..dari Blogger Tirana aduka

sephia sophia said...

insyaAllah...

Anonymous said...

kalau dokek kek kampung beting...ok x eda? hehehe

sephia sophia said...

x dapek dow bang yus, haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

sephiasophia =) Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review