Friday, September 28, 2012

mimpi kena belit ular

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Friday, September 28, 2012
Pernah dengar tak, orang cakap kalau perempuan mimpi kena patuk ular, maknanya ada orang nak masuk minang.. Tapi kalau mimpi kena belit ngan ular sawa camna?

Yang peliknya, masa ular tu belit tak rasa sakit pun. Cuma rasa tak boleh gerak. Macam kalau tidur, tetiba rasa cam kena himpit, tapi tak sakit. Bila dah nampak ular tu, terus senyap je tak bergerak. Then ular tu lepaskan perlahan-lahan... lepas tu baru boleh terjaga.

Tapi masa tu tidur petang.. mungkin kot tu mainan tidur je.....kan?

9 orang berkata-kata:

su suraya said...

nampak dah tu..hehe;)

Berkas Askep said...

mimpi yang ajib

sephia sophia said...

berkas askep: ajib? ha ape tu?

sue: ape yg ko nmpk haha...

su suraya said...

aku dah nampak nanty aku duduk sebelah kau one day and mungkin pegang kipas..teettt

TiranaAduka said...

mimpi is mainan sleep..
Kejadian semalam adalah sejarah kita yg harus kita perbaiki untuk esok hari..

sephia sophia said...

sue: entah2 kau dulu...haha

TiranaAduka said...

:)

syaiza_dekja said...

assalam, sama macam saya baru petang tadi saya mimpi ular kecil banyak2 kemudian salah seekor jadi besar warna hitam belit saya then saya terjaga x boleh gerak macam kena tindih lepas baca al-fatihah 3-4 kali baru boleh gerakkan badan

sephia sophia said...

@syaiza_dekja:
ha lbh kurang sama dah tu..mintak2 la takda pape yg buruk jadi kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

sephiasophia =) Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review