Thursday, September 20, 2012

pertunangan?

Dicoretkan oleh sephia sophia pada Thursday, September 20, 2012
Pertunangan adalah perjanjian sebelum perkahwinan. Putuskan pertunangan, sama seperti mungkir janji. Tapi pertunangan adalah cuma satu perjanjian, bukan pernikahan. Pertunangan tidak menghalalkan segalanya.

9 orang berkata-kata:

su suraya said...

tapi kebanyakan orang menyangkakan pertunangan adalah tiket untuk melakukan segala galanya..

acane tu da? hehe

jap nak selit, ada orang kat tempat kerja lama rindu kau sebab still ada people kat sana keep on panggil aku sephia, bukan sofia taw, sephia meh. hahaha

faizfakhirin said...

kalau dh lama kenal..baik kawin jer...bertunang pn xder apa yg dpt...stakat nama jer..

sephia sophia said...

su: ah sudah..smpi bile pn diorang konfius lagi aku ngn kau.

faiz: betul...

TiranaAduka said...

jgn lama2 tunang..

sephia sophia said...

tu la...ms tunang tu, darah muda org cakap.

TiranaAduka said...

sama je semua..
Dulu ta pun goyang gak..mujur dpt kawal sampai gigil2..

sephia sophia said...

so better elakkan kan tunang lame2 hehe..

TiranaAduka said...

mmg hajat di hati nak segera tapi ongkosnya enggak cukup.gi mana?

sephia sophia said...

xtau la sy nk jawab gimana hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

sephiasophia =) Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review